Ons Team

Het team van schoonheidssalon Rowena bestaat uit ervaren specialisten met grote kennis en passie voor het vak. Benieuwd wie wij zijn? We stellen ons graag aan je voor.

Tijdens mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste wist ik al “ik wil een eigen salon”. Na in augustus 1999 gestart te zijn in een slaapkamer in mijn ouderlijk huis werd het na 4 jaar tijd voor een nieuwe uitdaging; de verhuizing naar een pand en de start met personeel werd een feit. Na 11 jaar werd ook dat pand te klein en zijn we verhuisd naar onze huidige locatie aan de Baerdijk te Oisterwijk. Hier sta ik, samen met mijn team, 6 dagen in de week voor je klaar om samen met jou te werken aan ontspanning en een gezonde huid. Want dat is wat mijn vak zo mooi maakt, om behalve aan huidverzorging ook te kunnen werken aan huidverbetering.

We blijven dan ook altijd op zoek naar de mooiste producten en beste apparatuur om jou het beste te kunnen bieden. Regelmatig bezoeken we vakbeurzen en congressen en volgen we in- en externe trainingen om zo altijd up-to-date te blijven in ons vakgebied.

Ik ben aanwezig in de salon op maandag van 13.00u tot 22.00u, dinsdag van 9.00u tot 13.00u en 19.00u tot 22.00u, woensdag van 9.00u tot 18.00u, vrijdag van 9.00u tot 18.00u en zaterdag in de even weken van 9.00u tot 17.00u.

Graag tot ziens in de salon, liefs Rowena

Mijn naam is Bianca, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en sinds 2014 ook gediplomeerd permanent make-up specialiste. Vanaf februari 2015 ben ik werkzaam bij schoonheidssalon Rowena. Mensen laten genieten, mooi maken, ontspannen en blij maken is mijn passie. Diversiteit in behandelingen en verschillende klanten in de salon maken geen dag hetzelfde. Doordat de merken waar we mee werken telkens nieuwe producten en behandelingen krijgen blijf je bijleren en op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Ik ben aanwezig in de salon op maandag van 13.00u tot 22.00u , dinsdag van 9.00u tot 13.00u, woensdag van 9.00u tot 18.00u, donderdag van 9.00u tot 22.00u en vrijdag van 9.00u tot 13.00u.

Mijn naam is Anne en ik werk vanaf juni 2014 met heel veel plezier bij schoonheidssalon Rowena.Ik ben afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste en beschik over een aantal specialisaties. Je kunt bij mij terecht voor alle gelaats- en lichaamsbehandelingen, pedicure en manicure. Je heerlijk laten ontspannen en je huid zien verbeteren is mijn voornaamste doel.

Ik ben aanwezig in de salon op maandag van 13.00u tot 18.00u, dinsdag in de even weken van 9.00u tot 18.00u, woensdag van 18.30u tot 22.00u, donderdag van 13.00u tot 22.00u, zaterdag in de oneven weken van 9.00u tot 17.00u.

Hallo, ik ben Antje. Ik werk vanaf augustus 2007 met veel plezier hier in de salon. Ik ben allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Je kan bij mij terecht voor manicure, pedicure, shellac, massages en gezichtsbehandelingen. Het leukste vind ik de afwisseling, zorgen voor een heerlijk moment van ontspanning, de huid verbeteren en alle handen en voeten verwennen.

Ik ben aanwezig in de salon op dinsdag van 19.00u tot 22.00u, donderdag van 9.00u tot 17.00u, vrijdag van 13.00u tot 21.00u en eens in de maand op zaterdag van 9.00u tot 17.00u.

Graag stel ik me via deze weg aan jullie voor. Ik ben Mieke Velsen en vanaf juli 2004 werk ik met heel veel plezier bij schoonheidssalon Rowena. Ik ben pedicure en nagelstyliste maar ook voor korte behandelingen zoals epileren, harsen en verven kun je bij mij terecht.

Ik ben in de salon aanwezig op dinsdag van 13.00u tot 22.00u, woensdag van 9.00u tot 18.00u, vrijdag van 9.00u tot 13.00u en op zaterdag in de oneven weken van 9.00u tot 17.00u.

Ik ben Linda en voordat ik bij Schoonheidssalon Rowena kwam werken heb ik 11 jaar een eigen salon gehad. Na al die jaren zelfstandige te zijn geweest kwam ik op het punt dat ik niet meer alleen wilde werken en vanaf januari 2017 ben ik daarom het team van Rowena komen versterken. Met veel plezier behandel ik nog steeds mijn trouwe klanten uit het verleden maar ondertussen heb ik ook al heel wat nieuwe gezichten in mijn stoel gezien.

Buiten mijn opleiding voor schoonheidsspeicaliste heb ik me in de afgelopen jaren op verschillende vlakken gespecialiseerd zodat ik een verschil kan maken als schoonheidsspecialiste. Mijn extra behaalde diploma’s en certificaten zijn pedicure, manicure, dermatologie, visagie, parfumerie, acné specialisatie en shiatsu massage. Daarnaast heb ik natuurlijk de nodige trainingen gevolgd om met de diverse merken binnen schoonheidssalon Rowena te kunnen en mogen werken.

Ik help je graag met een advies op maat om je huid beter te conditioneren. Graag tot ziens bij schoonheidssalon Rowena.

Ik ben aanwezig in de salon op  dinsdag en woensdag van 13.00u tot 22.00u en op donderdag en vrijdag van 9.00u tot 18.00u.

Hallo, ik ben Ilja. Sinds 2018 ben ik werkzaam in deze mooie salon. Ik ben allround schoonheidsspecialiste en beschik over een aantal specialisaties waaronder mijn acné specialisatie. Ik vind het erg leuk om met huidverbetering bezig te zijn, samen te werken aan uw huidprobleem. Door mijn specialisatie voor acné komen deze behandelingen vaak ook nog in aanmerking voor vergoeding door de ziektekostenverzekeraar.  Maar ook voor de gezellige relax momentjes kunt u bij mij terecht.

Ik ben aanwezig in de salon op maandag van 13.00u tot 22.00u, dinsdag van 9.00u tot 18.00u, donderdag van 9.00u tot 13.00u, vrijdag van 13.00u tot 21.00u en zaterdag in de even weken van 9.00u tot 17.00u.

Sinds 2014 werken wij samen met cosmetisch arts Dokter Alice van der Linden. Alice staat net als wij voor veiligheid, resultaat en kwaliteit zonder dat de natuurlijke schoonheid verloren gaat. Dat is de reden waarom wij in Alice de perfecte partner hebben gevonden op het gebied van injectables.  Alice is aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Alice is eens in de zes weken aanwezig in de salon.

“Als cosmetisch arts vind ik het een mooie uitdaging om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken en u een frissere uitstraling te geven. Met subtiele veranderingen kun je al een groot effect bereiken, zonder dat uw omgeving doorheeft dat u ‘iets’ heeft laten doen. Als u er goed uitziet, voelt u zich goed en straalt u dit ook uit. Gelukkig zien we dat het taboe op cosmetische ingrepen steeds meer verdwijnt en mensen de stap durven te zetten om eens langs te komen voor een advies.”

Om u van een zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien zorgt Alice ervoor dat ze altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Ze staat niet (altijd) vooraan bij het inzetten van de nieuwste technieken, omdat ze het belangrijk vindt dat de veiligheid en resultaat gegarandeerd zijn.

Sinds 2014 werken wij samen met Cosmetique Totale voor het aanbieden van huidtherapeutische behandelingen. Laura is werkzaam bij Cosmetique Totale als erkend huidtherapeute en is eens in de drie weken bij ons in de salon aanwezig. Je kunt dan bij haar terecht voor het behandelen van overbeharing, couperose, kalknagels, acné, littekens, pigmentvlekken en huidveroudering. Veel behandelingen die zij uitvoert kunnen door de zorgverzekeraar worden vergoed.

Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor een vrijblijvende intake om eens te bekijken wat Sharon voor je kan betekenen. Afspraken kunnen geboekt worden via de salon.

De Salon

Schoonheidssalon Rowena is in 1999 gestart als een eenmanszaak. Al snel groeide de salon en nu telt ons team 7 dames en werken we samen met specialisten die met regelmaat in de salon aanwezig zijn. Inmiddels zijn we een begrip in Oisterwijk als het gaat om huidverzorging en huidverbetering. Maak ook eens een afspraak, we leggen je graag in de watten!

Toewijding

 Met passie voor ons vak proberen we dag in dag uit het beste uit jouw huid te halen. Je bezoekt bij ons niet een standaard schoonheidssalon, je bezoekt een plek waar iedereen, zowel wij als de klant, op zijn gemak is. Met persoonlijke zorg en aandacht is de klant bij ons koning. Zo zorgen we voor de ultieme ontspanning en voelt iedereen zich thuis.

Resultaat

Wanneer je bij Schoonheidssalon Rowena binnen stapt zullen wij er alles aan doen om het gewenste resultaat te leveren. Of je nu komt voor een pedicure behandeling, huidverbetering of een ontspannende massage, het eindresultaat moet altijd zijn dat je gelukkig naar buiten gaat. Ben jij tevreden? Dan zijn wij tevreden!

Zullen we afspreken?

Kijk in onze agenda om te zien wanneer we een afspraak kunnen maken.
Mocht u telefonisch of per mail een afspraak willen maken kan dat natuurlijk ook. Kijk dan even bij onze Contactpagina.

AGENDA