Cosmedix aanbiedingen & Holiday kits

Als jij bij ons al eens een Cosmedix peeling hebt ondergaan dan weet je dat het belangrijk is om na deze behandeling thuis een paar dagen extra lief te zijn voor je huid zodat deze de tijd krijgt om weer te herstellen. Daarom ontvang je de gehele maand november na een peeling een luxe miniatuur van de Rescue+ t.w.v. € 20,00 cadeau (zolang de voorraad strekt).
Kies je deze winter niet voor 1 maar voor een kuur van 3 peelingbehandelingen, dan krijg je bovenop de Rescue+ ook nog eens een hersteltreatment t.w.v. maar liefst € 75,00 cadeau!

Verder krijg je, zolang de voorraad strekt, bij aanschaf van twee willekeurige Cosmedix serums een VitamineC poeder van ons cadeau. Hiermee intensiveer je de werking van je serum, verhelder je je huid en stimuleer je je collageenaanmaak. Echt een topper binnen het Cosmedix assortiment.

Voor de feestdagen hebben we van Cosmedix twee leuke sets met ontzettend veel voordeel. Zo schaf je de combinatie van de Simply Brilliant en VitamineC niet aan voor € 167,50 maar voor € 89,00. Dat is een voordeel van maar liefst € 78,50. En op de combinatie van de Opti Crystal en Lumi Crystal krijg je een korting van € 61,00 en betaal je dus geen € 170,00 maar slechts
€ 109,00. Zolang de voorraad strekt.

TERUG NAAR NIEUWS