PreCleanse cadeau & Holiday kits

PreCleanse is de eerste stap naar een schone huid. De huid verzamelt namelijk aardig wat vuil gedurende een dag. Denk aan luchtvervuiling en het gebruik van make-up en SPF producten. In combinatie met de natuurlijke talgproductie zorgt dit al snel voor een waxachtig laagje vuil op de huid. Gemiddeld spenderen mensen slechts 20 seconden aan het reinigen van het gezicht. Best gek toch als je je bedenkt hoeveel tijd je besteed aan het aanbrengen van je make-up. Die 20 seconden zijn veel te kort om al het opgebouwde talg, make-up, SPF en ander hardnekkig vuil te verwijderen. Hierdoor kan er een laagje vuil op de huid achterblijven wat op den duur de huid dof kan maken en kan bijdragen aan het krijgen van onzuiverheden.
Met PreCleanse kun je jouw huid op een professionele manier grondig reinigen zonder daarbij de huidbarrière te beschadigen. PreCleanse is de eerste stap in Dermalogica’s dubbele reiniging en bevat o.a. Abrikozenpitolie en Olijf-Kukuinoot om effectief overtollig talg, UV-filters, waterproof make-up en ander vuil te verwijderen. Voeg water toe om de formule om te toveren tot een melkachtige emulsie en het vuil gemakkelijk van de huid af te spoelen.Vervolg  met jouw favoriete Dermalogica cleanser om het overige vuil te verwijderen voor een ultra schone huid.

In november ontvang je, bij aanschaf van een full size reiniging van Dermalogica, de travelsize PreCleanse t.w.v. € 15,00 cadeau.Net zoals van Delilah en Cosmedix hebben we ook van Dermalogica twee leuke sets voor de feestdagen.

“Your brightest glow yet” bevat het BioLumin-C Serum (30ml) en BioLumin-C Eye Serum (15ml). Bespaar 30% met deze set en betaal slechts €119,00.
“Our best + brightest” bevat 3 van onze bestsellers: Daily Microfoliant (travelsize – 13gr), Biolumin-C Serum (10ml) en Skin Smoothing Cream (50ml) en kost € 72,00.

TERUG NAAR NIEUWS