Lieve allemaal,

Wat blijft het toch allemaal onwerkelijk en heftig wat er om ons heen gebeurt.

Het liefste zouden wij 6 april weer verder gaan met wat we het allerliefste doen; jullie ontvangen en behandelen in de salon. Maar helaas moeten we daar nog iets langer op wachten.
Volgens de laatste persconferentie zijn de eerder genoemde maatregelen verlengd tot en met 28 april en zullen onze deuren voor behandelingen dan ook tot die datum gesloten blijven.
Mocht je in de aankomende periode een afspraak bij ons hebben staan dan zullen wij in de komende tijd contact met je opnemen om deze desgewenst te verzetten.

Verder wil ik graag laten weten dat ik, samen met mijn team, bereikbaar blijf voor al jullie vragen en advies. En ook voor al jullie producten en cadeaubonnen kunnen jullie gewoon bij ons terecht. Wij laten jullie niet in de steek. Want hoe jammer zou het zijn wanneer je zo goed bezig bent met huidverbetering en dat je straks weer opnieuw zou moeten beginnen.

We zijn hiervoor aanwezig in de salon op:
Donderdag van 18.30 uur tot 20.00 uur.
Vrijdag van 11.30 uur tot 13.00 uur.
Zaterdag van 10.00 uur tot 11.30 uur.
We vragen je, wanneer je ons bezoekt, om dit alleen te doen wanneer je volledig fit bent, om alleen naar binnen te komen, 1,5 meter afstand te houden en zo veel mogelijk met pin te betalen. Ook kun je vooraf je bestelling doorgeven om je bezoek zo kort mogelijk te houden.

Wil je buiten deze tijden om producten komen halen of langskomen voor huidadvies? Ook dat is mogelijk. Neem dan even contact met ons op door te bellen of appen naar Rowena op telefoonnummer 013 52 163 14 voor het maken van een afspraak.
Ben je niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? We bezorgen alles in de buurt van Oisterwijk kosteloos en met liefde.

Gezondheid is het enige dat telt dus zorg alsjeblieft goed voor jezelf en elkaar en dan zien we je heel graag later weer terug bij ons in de salon.

Veel liefs, team Schoonheidssalon Rowena
Anne, Antje, Bianca, Ilja, Linda, Mieke en Rowena

Be Safe!!

TERUG NAAR NIEUWS
2020-04-02T09:40:58+00:00