Nieuws

Agenda: 

Vrijdag 24 augustus : Drs. Alice van der Linden, cosmetisch arts, aanwezig in de salon. Van 12:30 uur tot 16:30 uur staat zij klaar voor botox- en fillerbehandelingen.
Maandag 27 augustus : Huidtherapeute Sharon van de Berg van Cosmetique Totale, aanwezig in de salon. Van 9:00 uur tot 17:00 uur voert zij huidtherapeutische behandelingen uit.
Alice en Sharon werken uitsluitend op afspraak. Ook is het mogelijk om op deze dagen een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen.

Nieuw: Bi-Magic

Inspira Cosmetics introduceert deze zomer haar nieuwste product: de Bi-Magic. Een 2 in 1 product bestaande uit een serum in combinatie met een anti- aging creme. Het serum en de creme zijn individueel doseerbaar zodat je zelf de verhouding naar behoefte kunt afstemmen. Er zijn vier verschillende Bi-Magics, kom langs en ervaar welke het beste aansluit bij jouw huidconditie.
Normale prijs € 54,50, nu ter introductie in augustus € 49,50.

0c843f0_w750_cb15a9f58c8346b5a8c3

 

Uitbreiding Clear Start assortiment:

Ontdek 2 nieuwe manieren om onzuiverheden te behandelen met de nieuwste producten uit de Clear Start lijn van Dermalogica. De Breakout Clearing Booster zuivert de poriën en doodt bacterieën die onzuiverheden veroorzaken voor directe zuivering van de huid. Het Breakout Clearing Fizz Mask is een masker dat transformeert tot een actief bruisende formule om poriën te zuiveren en mee-eters te verwijderen.
Beide zijn verkrijgbaar vanaf 17 augustus voor € 21,90 per stuk.

1e5c2c4_w750_d08c8a191b614083aa6e


Travel
sets

Nieuw: Travelsets van Inspira Cosmetics.
Handig voor een weekendje weg, vakantie of om kennis te maken met de producten van IspiraMed of InspiraAbsolue. Verkrijgbaar in vier verschillende varianten vanaf €29,95 ( inclusief kortingsvoucher t.w.v. €7,50 in te leveren op de Inspira zonproducten ). Let op: limited edition dus verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.
Gratis toilettas
Bij aankoop van een Marc Inbane Tanningspray 200 ml in combinatie met een glove krijg je nu een mooie toilettas cadeau. Setprijs € 49,90 en geldig zolang de voorraad strekt.
Bindweefselmassage lichaam
Vanaf nu kun je bij ons terecht voor de “Bellabacci Cuppingmassage” voor het lichaam. De langzame en ontspannende massage zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf ontgift. De cups helpen de doorbloeding te stimuleren en afvalstoffen af te voeren. Kom zelf kennis maken met deze ontspannende massage. Vanaf eind mei te boeken!

Bindweefselmassage l.

 

Zeg acne gedag! 

Leuk nieuws, vanaf heden krijg je acne behandelingen vergoed bij onze salon door je zorgverzekeraar.

Heb je last van puistjes en onzuiverheden? Een huid die gevoelig is voor acne en ontstekingen kan wel een specifieke behandeling gebruiken. Wist je dat Ilja acne specialiste is? Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans erg groot dat door haar registratie jouw acnebehandelingen vanaf heden in het gelaat door de zorgverzekeraar worden vergoed.

Je bent van harte welkom voor een gratis intake en advies.

 

4c4495a_w636_87511ce26e034031bdeb