Nieuws

Agenda juni

Donderdag 21 juni : Drs. Alice van der Linden, cosmetisch arts, aanwezig in de salon. Van 12:30 uur tot 16:30 uur staat zij klaar voor botox- en fillerbehandelingen.

Vrijdag 22 juni : Huidtherapeute Sharon van de Berg van Cosmetique Totale, aanwezig in de salon. Van 9:00 uur tot 17:00 uur voert zij huidtherapeutische behandelingen uit.

Alice en Sharon werken uitsluitend op afspraak. Ook is het mogelijk om op deze dagen een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen.

 

Upgrade je behandeling met het Amalfi Summer masker

In de maanden juni en juli kun je je  InspiraMed gezichtsbehandeling een upgrade geven met het “limited edition Amalfi Summer Masker”. In de zomer is dit nieuwe Summer Lift peel-off gel mask een weldaad voor de huid. Het masker vult het vochtdepot aan en heeft een liftende werking.
Normaal kost deze behandeling € 69,50 maar in juni en juli  betaal je € 59,50 én krijg je ook nog eens een arm massage extra tijdens de inwerktijd van je masker cadeau. Zomaar van ons voor jou!

Travelsets

Nieuw: Travelsets van Inspira Cosmetics.
Handig voor een weekendje weg, vakantie of om kennis te maken met de producten van IspiraMed of InspiraAbsolue. Verkrijgbaar in vier verschillende varianten vanaf €29,95 ( inclusief kortingsvoucher t.w.v. €7,50 in te leveren op de Inspira zonproducten ). Let op: limited edition dus verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.
Gratis toilettas
Bij aankoop van een Marc Inbane Tanningspray 200 ml in combinatie met een glove krijg je nu een mooie toilettas cadeau. Setprijs € 49,90 en geldig zolang de voorraad strekt.
Bindweefselmassage lichaam
Vanaf nu kun je bij ons terecht voor de “Bellabacci Cuppingmassage” voor het lichaam. De langzame en ontspannende massage zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf ontgift. De cups helpen de doorbloeding te stimuleren en afvalstoffen af te voeren. Kom zelf kennis maken met deze ontspannende massage. Vanaf eind mei te boeken!

Bindweefselmassage l.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zeg acne gedag! 

Leuk nieuws, vanaf heden krijg je acne behandelingen vergoed bij onze salon door je zorgverzekeraar.

Heb je last van puistjes en onzuiverheden? Een huid die gevoelig is voor acne en ontstekingen kan wel een specifieke behandeling gebruiken. Wist je dat Ilja acne specialiste is? Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans erg groot dat door haar registratie jouw acnebehandelingen vanaf heden in het gelaat door de zorgverzekeraar worden vergoed.

Je bent van harte welkom voor een gratis intake en advies.

4c4495a_w636_87511ce26e034031bdeb