Nieuws

Schoonheidsalon Rowena en Apparanza slaan de handen ineen.

Graag laten we je kennismaken met Linda van Esch. Linda zal vanaf januari  2017 4 dagen per week bij ons werkzaam zijn als pedicure en schoonheidsspecialiste. Linda heeft jarenlange ervaring binnen het vak door het runnen van haar eigen schoonheidssalon in Moergestel. Na 11 jaar was zij toe aan een nieuwe uitdaging en die uitdaging heeft zij gevonden door deel uit te gaan maken van het team van schoonheidssalon Rowena. linda en row

Cosmetisch arts

Onze cosmetische arts Alice v/d Linden komt maandelijks naar de salon. Heeft u interesse in injectables met botox of fillers, maak dan snel een afspraak.

Open dag 29 november

Wij hebben op 29 november een open dag op onze nieuwe locatie. U bent welkom tussen 11.00 uur en 16.00 uur voor een hapje, drankje, rondleiding en demonstraties.

Wij gaan VERHUIZEN!!!

Wij gaan verhuizen naar het prachtige pand op de Baerdijk 22 in Oisterwijk (tegenover het zwembad De Leye).

Nieuwe aanbiedingen van Auriège

Alle aanbiedingen van Auriege kunt u in de brochure bekijken door op de button te klikken.

Nieuw in Nederland, TDA.

Schoonheidssalon Rowena biedt haar klanten TDA. TDA (TransDermal Application) is een behandeling waarbij een jetstream van zuurstof gepatenteerde farmaceuticals naar de diepere huidlaag transporteert. De verbetering en verjonging van uw huid wordt gestart en binnen 30 minuten ziet u het eerste resultaat.

Fruitzuurbehandeling

Na het 30e levensjaar wordt het lastig om dode huidcellen kwijt te raken. De huid wordt dof, grauw en schilferig. Fijne lijntjes worden zichtbaar en onzuiverheden kunnen toenemen. Een chemische peeling kan daarvoor een oplossing bieden. De huid krijgt een fris, egaal aanzien.Schoonheidssalon Rowena en Apparanza slaan de handen ineen