Nieuws

Zeg acne gedag! 

Leuk nieuws, vanaf heden krijg je acne behandelingen vergoed bij onze salon door je zorgverzekeraar.

Heb je last van puistjes en onzuiverheden? Een huid die gevoelig is voor acne en ontstekingen kan wel een specifieke behandeling gebruiken. Wist je dat Ilja acne specialiste is? Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans erg groot dat door haar registratie jouw acnebehandelingen vanaf heden in het gelaat door de zorgverzekeraar worden vergoed.

Je bent van harte welkom voor een gratis intake en advies.

4c4495a_w636_87511ce26e034031bdeb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw: SoundSleepCocoon
Dermalogica’s nieuwe nachtcréme “Sound Sleep Cocoon” bevat actieve ingrediënten die het nachtelijk herstel van de huid optimaliseren, de huid verzachten en een goede slaap bevorderen. Dit onder andere dankzij essentiële oliën zoals Franse lavendel, Sandelhout en Patchouli. Vanaf 19 maart bij ons verkrijgbaar.

4c4495a_w636_87511ce26e034031bdeb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUW: Skin for Skin

Omdat wij bij schoonheidssalon Rowena geloven dat een mooie huid niet alleen van buitenaf komt, maar zeker ook van binnenuit, zijn wij vanaf nu verkooppunt van Skin for Skin.  Skin for Skin is een supplement wat bestaat uit viscollageen en vitamine C.  Collageen is een lichaamseigen stof die onder andere verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid. Maar wist je dat de aanmaak en hoeveelheid van ons collageen al vanaf je 25e levensjaar verminderd? Dus hoe mooi is het om ons eigen collageen aan te kunnen vullen met slechts 1 supplement per dag? Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of kijk eens op de website www.skinforskin.nl

 

 

 

Goed nieuws: vanaf 25 januari gaat dit duo uit de UltraCalming-lijn jouw gevoelige huid hydrateren, kalmeren en herstellen!

Duo calming

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUW: BINDWEEFSELMASSAGE

Geniet van de nieuwste natuurlijke anti-aging massage voor een jeugdige huid. Deze bijzondere drie dimensionale massage gaat de strijd aan tegen de zwaartekracht van de huid. De massage versterkt de gezichts spieren en verstevigt het bindweefsel. Ook verbetert de hydratatie, de doorbloeding en bevordert het collageen en elastineproductie.

Het resultaat? Een huid die er jonger, voller en steviger uitziet!

Wil je extra voordelig onze nieuwste behandeling ondergaan? Boek dan nu je afspraak en betaal t/m 15 februari geen
€ 79,00 maar slechts € 59,00*.

* per persoon kun je éénmalig gebruik maken van deze aanbieding.

 

Transformage massage