Voor jou!

Persoonlijke aandacht en het beste uit jouw huid naar boven halen is waar wij voor staan en samen met jou voor willen gaan. Al onze behandelingen worden in overleg afgestemd op jouw behoefte. Bezoek je ons voor de eerste keer? Dan bespreken we tijdens een vrijblijvende intake onder het genot van een kopje koffie of thee graag met jou de mogelijkheden.

Kies een categorie en ontdek onze eindeloze mogelijkheden.

Facials

Peelings

Specials

Acnebehandeling

Lichaamsbehandelingen

Voetverzorging

Handverzorging

Wimpers/Wenkbrauwen

Make-up

Permanente make-up

Ontharen

Huidtherapie

Facials

Voor onze facials gebruiken we de producten van Ayuna, Cosmedix of InspiraCosmetics afhankelijk van jouw huidwens en doel van je behandeling.

Cosmedix

 

Cosmedix facial
105,00

Tijdens deze facial kijken we naar wat jouw huid nodig heeft en hier stemmen we de behandeling op af. Bij deze behandeling zit het harsen, epileren e/o verven inbegrepen.

Inspira Cosmetics

InspiraCosmetics Facial
vanaf 55

Een behandeling met de producten van Inspira Cosmetics start met een basisbehandeling die je desgewenst volledig op maat kunt maken door de toevoeging van modules zoals een ampul, hoofdhuidmassage, alginaatmasker, verven e/o harsen.

Ayuna

Ayuna Well AgingTreatment
vanaf 150

Ayuna Less is Beauty staat voor een compacte collectie producten en heerlijke facials. Puur, schoon en effectief, met oog voor de natuur en oog voor jouw huid. Wil jij absolute verwennerij? Dan is Ayuna wat jij nodig hebt. Voor een nog langere verwennerij is deze facial uit te breiden naar de Beautifulness Face and body voor de meerprijs van € 35. 

Peelings

Wil jij een stap verder gaan in huidverbetering? Dan is een peeling een absolute must. 

Cosmedix

Cosmedix heeft meerdere peelings in het assortiment. Allemaal staan ze voor huidverbetering met zo min mogelijk belasting van de huid. Dat betekent weinig tot geen hersteltijd nadien, dus geen vervellen of extreme roodheid. De peelings zijn onderverdeeld in verschillende levels. Net zoals je traint voor een marathon, train je ook je huid. Zo kunnen we iedere keer dat stapje verder gaan. Voordat je start met je eerste peeling is het belangrijk om thuis al de juiste producten te gebruiken. Plan daarom voorafgaande aan je peeling zo’n drie weken van te voren al een intake gesprek in zodat we samen jouw huid kunnen gaan voorbereiden op huidverbetering.

level 1 peeling
99,00
level 1+ peeling
112,00
level 2 peeling
137,50
level 2+ peeling
149,00
Level 3 peeling
165,00
Level 4 peeling
179,00

Specials

Wil jij een stap verder gaan in huidverbetering? Maak dan gebruik van 1 of meerdere van onze specials om je facial een upgrade te geven!

Microdermabrasie

Bij microdermabrasie verwijderen we de dode huidcellen door middel van micro-kristallen. Deze kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Microdermabrasie is als extra module toe te voegen aan iedere gezichtsbehandeling. Hierdoor wordt je behandeling intensiever en worden werkstoffen beter opgenomen in de huid. Ook is de microdermabrasie te boeken als op zichzelf staande behandeling. Deze zetten we met name in bij een doffe, grauwe huid, om de doorbloeding te stimuleren en de huid weer meer kleur te geven. Ook is de behandeling ideaal voor een onzuivere huid met grovere poriën of bijvoorbeeld bij acne littekentjes. Dan is ons advies wel om de behandeling in kuurverband te volgen.

Losse module
20,00

Toe te voegen aan een facial. Meerprijs per 10 minuten.

Microdermabrasie behandeling
55,00

Inclusief masker. 30 min.

Kuurbehandeling
299,00

6 behandelingen binnen 3 maanden.

Skin Wizard

Het is mogelijk om al je gezichtsbehandelingen uit te breiden met één of meerdere Skin Wizard modules. Zo is er de dermabrasie module waarbij op zachte wijze dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd zichzelf sneller te vernieuwen. Daarnaast is er de module huidlifting. Hierbij worden als het ware kanaaltjes in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zorgen ervoor dat specifieke werkstoffen dieper in de huid worden opgenomen. Als derde module kun je kiezen voor een nog intensievere plaatselijke behandeling, daar waar fijne lijntjes en rimpeltjes zijn gevormd. Als laatste hebben we de vibrotool. Hiermee geven we een massage om de spieren van je hals en gezicht te trainen, de doorbloeding te verhogen en de stofwisseling te versnellen waardoor verslapping wordt tegengegaan.

Naast de losse modules is het ook mogelijk om een Skin Wizard treatment te boeken. Deze bestaat uit 1 of meerdere SkinWizard-modules in combinatie met het speciale bio cellulose masker.

Ga je liever voor de meest uitgebreide behandeling? Dan zit je goed met de Skin Wizard de luxe. Deze behandeling bestaat uit een uitgebreide gezichtsbehandeling, alle vier de SkinWizard-modules én het bio cellulose masker.

Skin Wizard-treatment
55,00 - 80,00

30 – 45 min.

Skin Wizard-de-luxe
105,00

90 min.

1 Module
20,00

Meerprijs 10min.

2 Modules
35,00

Meerprijs 20min.

3 Modules
45,00

Meerprijs 25min.

Transdermal Application (TDA)

TDA (TransDermal Application) is een behandeling waarbij we ampullen de huid in “sluizen” door gebruik te maken van de druk van zuurstof. De behandeling zorgt ervoor dat het vocht terecht komt in je bovenste huidlaag dus ideaal voor een huid met droogtelijntjes en vochtverlies. De behandeling is los te boeken maar voor het beste resultaat adviseren we een kuur van 4 keer, 1x per week. 

Hyaluron 10 ampul
55,00

30 min.

Mytocell ampul
60,00

30 min.

Bindweefselmassage gezicht

Wist je dat een bindweefselmassage ideaal is voor het gezicht? De huid raakt beter doorbloed en de aanmaak van collageen krijgt een boost. Het resultaat is een huid die er jonger, voller en steviger uitziet. Maar….. daar waar een gewone bindweefselmassage stopt gaat transformage verder…

Er wordt tijdens de massage namelijk gebruik gemaakt van drie verschillende massage-technieken, te weten; bindweefselmassage d.m.v. cupping, lymfedrainage en deep tissue pressuur. Samen gaan deze technieken de strijd aan tegen de zwaartekracht van de huid. Behalve dat de massage het bindweefsel versterkt, versterken ook de gezichtsspieren en bevordert het de hydratatie van de huid.

Wil je de deep tissue pressuur achterwege laten? Kies dan voor de “facialcupping”. Daarnaast kun je ook je skintreatment extra uitbreiden met alleen een module cupping.

Cupping module
20,00
Facial cupping
65,00
Transformage massage
79,00

Verwijderen Couperose en Fibromen

Heb je last van verwijde bloedvaatjes of steelwratjes? Laat deze dan op een doeltreffende en veilige wijze verwijderen door middel van coagulatie. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een elektrisch stroompje om de huidaandoening te verwijderen. Het is een veilige methode die uiterst geschikt is voor kleine oppervlakken. Indien de steelwratjes groter zijn of de couperose een groter oppervlak beslaat dan verwijzen we je door naar onze huidtherapeute voor een andere behandelmethode. Na de behandeling zal de huid wat rood zien en na een aantal dagen ontstaat een korstje, deze zal na 10 tot 14 dagen verdwijnen. In deze periode raden wij je aan om zonlicht te vermijden en de huid te beschermen met een SPF. Gemiddeld zijn 1 á 2 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Verwijderen couperose of fibromen
vanaf 24,50 per 15 min

Microneedling

Microneedling is een krachtige huidverbeterende behandeling waarbij we, door middel van een roller met microscopisch kleine naaldjes, kleine kanaaltjes in de huid maken om de huideigen productie van collageen te stimuleren. 

Microneedling behandeling
150

Acnebehandeling

Acnebehandelingen

Acné is een vervelende huidaandoening die zowel voorkomt bij jeugd als bij volwassenen. Graag helpen wij jou bij het aanpakken van jouw acné. De behandelingen voor acné worden veelal vergoed door de zorgverzekeraar indien uitgevoerd door een schoonheidsspecialiste met acné specialisatie of huidtherapeut. Bij behandelingen voor acné starten we graag eerst met een intake gesprek; we kijken dan naar de gradatie van je acné en het eventueel te volgen behandeltraject. We kijken wat je al gedaan hebt voor je huid en leggen uit wat wel en niet goed is voor je acné. Verder adviseren we je over de producten voor thuisgebruik. Zoals je ook je tanden dagelijks poetst in plaats van dat je alleen naar de tandarts gaat, zo is het ook nodig met de verzorging van je huid. Met alleen laten behandelen bij ons in de salon zullen we nooit komen tot het gewenste resultaat.

Samen met jou bekijken we graag de mogelijkheden om samen te komen tot een gezonde en gladde huid.

Clear Start of Inspira uitreinigen
32,00

Reiniging, exfoliatie, stomen, verwijderen van de onzuiverheden. 30 min.

Uit te breiden met een masker meerprijs € 13.

Cosmedix uitreinigen
55,00

Reiniging, exfoliatie en het verwijderen van de onzuiverheden. 30 min.

Uit te breiden met een masker meerprijs € 12.

Lichaamsbehandelingen

Massages

Wil je lekker ontspannen? Boek dan een lichaamsmassage.

Ontspanningsmassage
vanaf 20
Hotstonemassage
vanaf 35

Een hotstone massage is een massage met warme stenen. De stenen hebben een warmte van 45 tot 50 graden Celsius. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. De massage geeft weer nieuwe energie aan je lichaam, werkt stressverlichtend en ontspannend.

Warm water kussen massage
vanaf 37,50

Een héérlijke massage op een zacht en met warm water gevuld kussen. Liggend op je rug, wegdromend alsof je wordt gedragen door het water van de oceaan. Het kussen wordt gevuld met aangenaam warm water van 37 tot 40 graden. De massage is voor iedereen geschikt en leidt gegarandeerd tot een enorme ontspanning van het lichaam. De massage is verwarmend en stimuleert de bloedcirculatie en kan daardoor een goede spierontspannende werking hebben. Deze massage is ideaal voor mensen die moeilijk op hun buik kunnen liggen, zoals mensen met bepaalde rugklachten, zwangere vrouwen, en ouderen. Maar ook mensen die daar geen last van hebben genieten van deze heerlijke warme massage sensatie.

Cupping massage
vanaf 25

Deze massage wordt gedaan met behulp van siliconen vacuüm cups, door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen ontstaat een effectieve massagebehandeling. Deze massage heeft een ontspannende en helende werking.  Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Tevens is de cupping massage ook heel goed in te zetten bij cellulite. We werken dan in kuurverband. De kuur bestaat uit 8 behandelingen en een set cups en olie voor thuisgebruik om de behandelingen zo extra te kunnen ondersteunen.

Voetverzorging

Pedicure

Van alleen het knippen van de teennagels tot een uitgebreide behandeling inclusief voetenbad en massage tot het behandelen van die pijnlijke ingegroeide nagels; je kunt bij ons terecht voor alle soorten voetverzorging. 

pedicure
vanaf 28

Handverzorging

Manicure

Er zijn tal van mogelijkheden om je handen te laten verzorgen bij ons. Van een basis manicure tot een uitgebreide spa behandeling met een mooie gelcolor, we stemmen de behandeling graag af op jouw persoonlijke voorkeur.

manicure
vanaf 28

Wimpers en wenkbrauwen

wimpers en wenkbrauwen

Deze behandelingen zijn als losse behandeling in te boeken maar natuurlijk ook te combineren met je facial.

Verven wenkbrauwen
13,50
Verven wimpers
16,50
Verven wimpers en wenkbrauwen
24,50
Epileren of harsen wenkbrauwen
14,50
Lashlift
60

Liften van de wimpers inclusief verven wimpers

Make up

Bruids make-up
95

Inclusief een proef make-up. Bruids make -up is desgewenst in overleg ook aan huis te boeken.

Dagmake-up
29,50

Permanente make up

Wanneer je interesse hebt in een permanente make-up dan adviseren we je om eerst langs te komen
voor een vrijblijvende en kosteloze intake zodat we alles uit kunnen leggen. Samen met jou bekijken we graag de mogelijkheden.

Wenkbrauwen
320

Shadow brows of hairstrokes. Combi meerprijs € 35

Eyeliner boven
200
Eyeliner onder
185
Eyeliner compleet
355
Touch up
in overleg

Ontharen

Ontharen d.m.v. hars toe te passen op diverse delen van het lichaam. 

Harsen
vanaf 8

Huidtherapie

Huidtherapie

Voor alle huidbehandelingen met laser werken wij samen met de huidtherapeute van Cosmetique Totale. Je kunt bij haar onder andere terecht voor het verwijderen van overtollige haargroei, couperose behandelingen, pigment en litteken behandelingen. Voorafgaand aan de behandeling kun je ook terecht voor een intake om de mogelijkheden te bekijken. Een intake is bij ons altijd kosteloos en vrijblijvend.