Laten we ons even voorstellen.

Het team van schoonheidssalon Rowena bestaat uit ervaren specialisten met grote kennis en passie voor het vak. Benieuwd wie wij zijn? We stellen ons graag aan je voor.

Rowena

Eigenaresse

Tijdens mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste wist ik al “ik wil een eigen salon”. Na in augustus 1999 gestart te zijn in een slaapkamer in mijn ouderlijk huis werd het na 4 jaar tijd voor een nieuwe uitdaging; de verhuizing naar een pand en de start met personeel werd een feit. Na 11 jaar werd ook dat pand te klein en zijn we verhuisd naar onze huidige locatie aan de Baerdijk te Oisterwijk. Hier sta ik, samen met mijn team, 6 dagen in de week voor je klaar om samen met jou te werken aan ontspanning en een gezonde huid. Want dat is wat mijn vak zo mooi maakt, om behalve aan huidverzorging ook te kunnen werken aan huidverbetering.

We blijven dan ook altijd op zoek naar de mooiste producten en beste apparatuur om jou het beste te kunnen bieden. Regelmatig bezoeken we vakbeurzen en congressen en volgen we in- en externe trainingen om zo altijd up-to-date te blijven in ons vakgebied.

Ik ben aanwezig in de salon op  dinsdag van 9.00u tot 13.00u, woensdag van 9.00u tot 22.00u, donderdag van 13.00u tot 22.00u, vrijdag van 9.00u tot 18.00u en één keer per maand op zaterdag van 9.00u tot 17.00u.

Graag tot ziens in de salon, liefs Rowena

Mieke

Pedicure/ manicure

Graag stel ik me via deze weg aan jullie voor. Ik ben Mieke Velsen en vanaf juli 2004 werk ik met heel veel plezier bij schoonheidssalon Rowena. Ik ben pedicure en nagelstyliste maar ook voor korte behandelingen zoals epileren, harsen en verven kun je bij mij terecht.

Ik ben in de salon aanwezig op dinsdag van 13.00u tot 22.00u, woensdag van 9.00u tot 18.00u, vrijdag van 9.00u tot 13.00u en op zaterdag in de oneven weken van 9.00u tot 17.00u.

Ilja

Alround schoonheidsspecialiste

Hallo, ik ben Ilja. Sinds 2018 ben ik werkzaam in deze mooie salon. Ik ben allround schoonheidsspecialiste en beschik over een aantal specialisaties waaronder mijn acné specialisatie. Ik vind het erg leuk om met huidverbetering bezig te zijn, samen te werken aan uw huidprobleem. Door mijn specialisatie voor acné komen deze behandelingen vaak ook nog in aanmerking voor vergoeding door de ziektekostenverzekeraar.  Maar ook voor de gezellige relax momentjes kunt u bij mij terecht.

Ik ben aanwezig in de salon op maandag van 13.00u tot 22.00u, dinsdag van 9.00u tot 13.00u, donderdag van 9.00u tot 13.00u, vrijdag om de week van  13.00u tot 18.00u en 1x in de drie weken op zaterdag van 9.00u tot 17.00u.

Imke

Allround schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Imke, ik vind het leuk om gezichtsbehandelingen uit te voeren, maar vind het ook leuk om mensen met acne of andere huidproblemen te helpen. Mijn interesses zijn dus heel breed.

Ik ben werkzaam bij Rowena vanaf oktober 2021 en ik ben in de salon te vinden op maandag van 9.00uur tot 13.00uur,  dinsdag van 13.00uur tot 22.00uur, woensdag van 18.00uur tot 22.00uur, donderdag van 9.00uur tot 18.00uur en zaterdag om de week van 9.00uur tot 17.00uur.

 

 Kris

Allround schoonheidsspecialiste/pedicure

Vanaf juli 2023 maak ik deel uit van het team van Schoonheidssalon Rowena. Met veel plezier voer ik de uiteenlopende gezichtsbehandelingen uit en daarnaast ben ik ook gediplomeerd pedicure.

Ik sta voor jullie klaar op maandag van 13.00uur tot 22.00uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00uur tot 18.00uur en eens per maand op zaterdag van 09.00uur tot 17.00uur.

 

Britt

Allround schoonheidsspecialiste

Hallo, mijn naam is Britt en vanaf april 2024 mag ik me lid noemen van dit gezellige team! Ik ben gediplomeerd als allround schoonheidsspecialiste. Mijn interesses binnen het vak liggen erg breed omdat ik van de variatie houdt die het te bieden heeft. Dus of u nu voor huidverbetering of ontspanning in mijn stoel komt te liggen, ik zorg graag dat u met een glimlach de deur uit gaat. 

Jodie

Huidtherapeute

Hallo, mijn naam is Jodie en ik werk als huidtherapeut bij Cosmetique Totale. Een aantal keer in de maand ben ik aanwezig in de salon om huidtherapeutische behandelingen uit te voeren. Als huidtherapeut ben ik gespecialiseerd in laserbehandelingen en medische peelings.

U kunt bij mij terecht voor het behandelen van overbeharing, pigment, couperose (vaatjes), schimmelnagels, acne (acnelittekens) en algehele huidverbetering! Als lid van het kwaliteitsregister paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten worden veel van deze behandelingen door de zorgverzekeraar vergoed.

Ik verwelkom u graag in de salon voor een vrijblijvend consult!

 

De salon

Schoonheidssalon Rowena is in 1999 gestart als een eenmanszaak. Al snel groeide de salon en nu telt ons team 6 dames en werken we samen met een huidtherapeute die met regelmaat in de salon aanwezig is. Inmiddels zijn we een begrip in Oisterwijk als het gaat om huidverzorging en huidverbetering. Maak ook eens een afspraak, we leggen je graag in de watten!

Toewijding

Met passie voor ons vak proberen we dag in dag uit het beste uit jouw huid te halen. Je bezoekt bij ons niet een standaard schoonheidssalon, je bezoekt een plek waar iedereen, zowel wij als de klant, op zijn gemak is. Met persoonlijke zorg en aandacht is de klant bij ons koning. Zo zorgen we voor de ultieme ontspanning en voelt iedereen zich thuis.

Resultaat

Wanneer je bij Schoonheidssalon Rowena binnen stapt zullen wij er alles aan doen om het gewenste resultaat te leveren. Of je nu komt voor een pedicure behandeling, huidverbetering of een ontspannende massage, het eindresultaat moet altijd zijn dat je gelukkig naar buiten gaat. Ben jij tevreden? Dan zijn wij tevreden!